Dansstudio De Tent

www.dansstudiodetent.nl

De lessen bij Simone gaan over het in je kracht komen te staan als mens. Dat je mag voelen wat je voelt, en zijn wie je bent. Beweging is een krachtige weg naar deze vrijheid. Bewegen is letterlijk ruimte innemen. Je zet jezelf neer. Je mag je uiten. Je verkent je fysieke grenzen, altijd verbonden met jouw grenzen binnenin. Je gaat in je kracht staan. Jij mag er zijn!

Op deze manier wordt paaldansen of dansimprovisatie een hele andere bewegingsles dan je misschien gewend bent. Door bewust in kleine groepen te werken is elke les uniek en toegespitst op dat waar er op dat moment behoefte aan is. De lessen zijn daardoor ongedwongen en je kunt helemaal jezelf zijn, terwijl je in je kracht komt te staan met de paal, of je fysicaliteit verkent door middel van dansimprovisatie.

Simone is een docent die de lessen elke keer plezierig en luchtig kan houden, alhoewel er wel degelijk de diepte wordt opgezocht. Daardoor zijn de lessen voedzaam voor je zelfontwikkeling, maar wordt er daarnaast altijd heel veel gelachen, gekletst en gedeeld.

Voor wie?
Iedereen die kan bewegen. Iedereen die wil bewegen. Vaak vinden schrijvers, acteurs/actrices, beeldende kunstenaars of muzikanten de lessen van Simone, omdat beweging de inspiratie stroom weer voedt.

Dansimprovisatie:
Kids on the move
Free Flow
Sensual Free Flow

Paaldansen:
Paaldansen
Pole Flow
Exotic Pole

Eén op één sessies Free Flow

Meer weten over Simone: http://www.simonenarraina.com