Scroll for more ↓


Sat 16-03
Contact Impro workshop

Contact Improvisatie

Contact improvisatie is een (hedendaagse) dansvorm die gaat over beweging vanuit gedeeld contact. Dansen en bewegen vanuit contact met jezelf – met een ander of anderen.

Interesse?
De rijke mogelijkheden van dit contact laten zich ontdekken binnen de improvisatie. Voor de één is dat acrobatisch en dynamisch, voor de ander is het een aandachtig samenzijn in kleine beweging. Het is een speelse, sociale en creatieve manier om te dansen met anderen.

De workshop is geschikt voor beginners en gevorderden – de workshop zal de facetten van CI toelichten die het een unieke dansvorm maakt – verbinding met en mobiliseren van het lichaam, verbinden met de ander, improvisatie rondom het contact in sensitiviteit en speelsheid, open bewustzijn, en veel dans!

En er is een OPEN JAM voor iedereen. Voel je vrij om te komen naar de workshop en/of jam.

————————————————————————
Workshop 1300-1500
Open Jam 1500-1700
Bij Het Dak, Rozenstraat 29 Tilburg

KOSTEN:
WORKSHOP + JAM
30 euro bij aanmelding 2 wkn vóór de workshop
35 euro
WORKSHOP: 25 euro
JAM ONLY: 10 euro (graag aanmelden via de email)
Students: 40 for two (with another student)

AANMELDEN
robinberkelmans@gmail.com

DISCLAIMER OVER JOUW GELD
Ik heb de afgelopen twee workshops meerdere last minute afzeggingen gehad (op de ochtend zelf of de avond ervoor afzeggen). Dat brengt mij als organisator alleen in een onzekere positie, ik ga uit van een CI groep met een minimale grootte van 8 personen.
Ik ben hierdoor genoodzaakt om een DISCLAIMER in te stellen: ****op woensdag afzeggen betekent dat je je geld nog terugkrijgt, daarna niet meer.***** Ik doe dit om een beetje zekerheid te creeren. Ik hoop op jullie begrip en medewerking.

MEER INFO
robinberkelmans@gmail.com—
————————————————————————————

Over de docent:
Robin Berkelmans is docent in hedendaagse dans en fysiek theater. Hij geeft o.a. les op de vakscholen voor theater en dans in nederland, Theaterschool in Amsterdam en de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg. Zijn lessen gaan o.a. over contact improvisatie, solo impro en instant composition, natuurlijke mobiliteit, belichaming en aanwezigheid. Verder geeft hij workshops en lezingen rondom dans en lichaamswerk in binnen en buitenland.

Meer informatie over Robin:
www.robinberkelmans.nl
www.rblichaamswerk.nl
robinberkelmans@gmail.com


 

 

Sunday 24-03
MEN POLE TOO!


Op veler verzoek een paaldansworkshop speciaal voor MANNEN. Vrouwen zijn overigens nog steeds welkom (what’s gender anyway).

De reguliere paaldans lessen zijn open voor iedereen, toch ervaren veel mannen nog een kleine drempel om te beginnen met paaldansen.

Op zondag 24 maart worden daarom de deuren extra open gezet voor elke man die ooit graag de paalsport een keertje wilde proberen. We beginnen om 14:00, de workshop duurt anderhalf uur.

Prijzen:
1 persoon; 15 euro
2 personen, van tevoren aanmelden: 20 euro
CHEAP DEAL


Saturday 06-04
Workshop Free Flow Dansimprovisatie

HELLO SPRING – HELLO BODY! Op 6 april houden we een lente-editie FREE FLOW! Een extra lange sessie Free Flow van twee uur met het accent op DE LENTE. Daarna een jam/playtime/mess around. Na de workshop kun je blijven dansen, kletsen, oefenen, samen of alleen. The floor is yours.

Workshop 13:00 – 15:00
Jam: 15:00 – 17:00

INSCHRIJVEN: stuur een bericht naar post.hetdak@gmail.com of schrijf je direct in, via de lesagenda van Simone:
https://www.supersaas.nl/schedule/Simone_Narraina_-_Het_Dak/Lessen_Simone_Het_Dak

Over Free Flow:
Free Flow is een manier om weer connectie te maken met jezelf door middel van beweging. Free Flow nodigt je uit om naar binnen te kijken, je grenzen te verleggen en creatief en expressief bezig te zijn met dans. Gun jij jezelf plezier, ontspanning en een uitlaatklep? “Mooi” bewegen is niet belangrijk, intrinsiek bewegen wel! Free Flow is er voor ieder mens die wil bewegen, ervaring is dus niet nodig!

Kosten:
Workshop €25
Workshop en jam: €35
Alleen de jam: €10

*Het zou voor iedereen mogelijk moeten zijn om te dansen. Dienst en wederdienst is mogelijk. Stuur me een berichtje en we kunnen de mogelijkheden bespreken.